Aleatoriu :
Home » , , » Enciclopedia Enigmelor Istoriei - Editura Roossa

Enciclopedia Enigmelor Istoriei - Editura Roossa

Contine 100 de enigme ale istoriei, structurate pe perioade: Marile enigme ale istoriei, enigme antice, enigmele evului mediu, enigmele istoriei noi si enigmele timpurile moderne, de la “Atlantida” pana la “Distrugerea turnurilor gemene din New York”.

Si aceasta carte va ofera multe informatii si curiozitati precum si pareri diferite. De exemplu, scufundarea Titanicului, daca a fost intamplatoare sau daca a fost un act de terorism? Triunghiul Bermudelor, cunoscut pentru “setea” sa necontrolata si inexplicabila, este considerat a fi responsabil pentru disparitia a peste 50 de nava si avioane in ultimul secol, conform Marinei Americane. Enigma lui Shakespeare - Majoritatea istoricilor sunt de parere ca „bardul de la Stratford-upon-Avon” si-ar fi scris intr-adevar vasta opera, dar numerosi alti specialisti sugereaza ca Shakespeare a fost doar „paravanul” dincolo de care s-au ascuns alti celebri literati ai epocii, precum Marlowe sau Francis Bacon.

Fiind o carte de cultura generala, se potriveste pentru orice varsta. Calitatea cartii este exceptionala. Coperti capitonate (buretate), antisoc. Paginile - hartie finlandeza dublu cretata, lucioasa.

Pret: 45 Ron
Share this article :

Alte Carti si Articole de la Editura Roossa

 
Copyright © 2011. Carti Editura Roossa . All Rights Reserved.
Template by Gabi